We-Vibe Unite párvibrátort tesztelt 2 pár

Tesztek · Ahhoz képest, hogy még pár évvel ezelőtt is nagy kuriózumnak számított a párvibrátor, ma már elég sok gyártó kínálatában megtalálható. Hogy miért? Mert ...

A párvibrátorok manapság fénykorukat élik annak köszönhetően, hogy nem csak az egyik vagy a másik fél örömét szolgálják, hanem egyszerre juttatják örömhöz a páros mindkét tagját. A párvibrátorok nagy választékából - ahogy korábban is - továbbra is kiemelkedik a We-Vibe termékcsalád legújabb, Unite névre hallgató terméke, mely ötvözi a termékcsalád korábbi verzióinak valamennyi előnyét.

Párokat kértünk meg, teszteljék és osszák meg velünk és veletek a tapasztalataikat.

Ildiék első találkozása a párvibrátorral

Nem volt még tapasztalatom We Vibe termékkel, de még hagyományos vibrátort sem használtam eddig” – vallotta a pár női tagja. „El sem tudtam képzelni milyen érzés lehet, miben lesz más a hagyományos maszturbálás vagy szeretkezéshez képest. Külsőre egyből szimpatikus volt, tetszett, hogy aránylag kicsi, szerintem jó a pink színválasztás is. Amikor kézbe vettem, rögtön az jutott eszembe, hogy milyen puha. Természetesen egyedül próbáltam ki először, egy kis olaj alapú síkosítóval. Így nagyon egyszerűen a helyére csúszott, nem volt szükség kézi izgatásra előtte. Nagyon fura de egyben borzasztóan kellemes volt az első benyomásom, jó volt érezni a lágy borítása alatti keménységet magamban” – vallotta be Ildi nevű tesztalanyunk.

Kettősük feladata a pároknak készült We Vibe termék kipróbálása volt. Maga a vibrátor lényegesen olcsóbban kapható meg jelenleg a korábbi kb 40e forintos árához képest.

Ingyenes kiszállítás
We-Vibe Unite 2.0 - akkus párvibrátor (lila)

We-Vibe Unite 2.0 - akkus párvibrátor (lila)

A We Vibe Unite egy szuper párvibrátor, amely kis méretének és tökéletes formájának köszönhetően, úgy idomul, ahogy arra szükség van. Nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a 10 különböző módban történő használat választási lehetőségét. Sokoldalú használatának csak a képzeletetek szab határt.
35.990Ft
Elfogyott A terméket már nem forgalmazzuk! 

A párvibrátor képes egyszerre stimulálni a klitoriszt és a G-pontot is úgy, hogy közben a pár férfitagját is erőteljes izgalomban tartja egyrészt az újfajta érzéssel, a szűkebbé vált hellyel és a finom rezgéssel.

Ildiék elmondása alapján használata egyértelműen egyszerű és természetes volt, bár az elején kicsit tartottak tőle hogy nem fognak-e bénázni vele és így nem veszítik-e el a hangulatot. Maga a párvibrátor kb 7,5 x 4,5 x 3 centiméteres, tehát valóban nem túl nagy segédeszköz és képes úgy izgatni a pár mindkét tagját, hogy közben nem zavaró a jelenléte. 

Ági és Krisztián első We-Vibe élménye

Egy másik fiatal pár szerint: „bár a csomagoláson 10 különböző erősségfokozatról írtak, a gyakorlatban nem éreztünk ennyit, bár kipróbáltuk valamennyi beállítását. Viszont a felhelyezése nagyon könnyű, egy kis előjáték és már be is csusszant a helyére! :)"

A vibrátor távirányítóval is működtethető, illetve manuálisan a tetején lévő gombbal. Az oldalsó nyilakkal a vibrálás milyenségét lehet állítani (6 típus), a fel-le nyilak pedig az erősséget szabályozzák.

A távirányító használata nekünk jobban bejött, de inkább a pasim irányítgatta szex közben, én gyakorlatilag hozzá sem fértem csak tanácsokkal segíttem, hogy mikor és váltogassa a kapcsolóval a rezgés típusát és erejét” - mondta nevetve Ági, némileg pirulva a beszélgetés közben, mert ahogy folytatta: "... persze annyi a lehetőség, hogy ezt még többször és alaposabban is ki kell majd próbálnunk a héten!"

A több éves kapcsolatban élő pár szerint:' szex közben tök jó volt, bár eleinte kicsit fura, mert még nem használtunk aktus közben vibrátort. Azt gondoltam nem fog beférni a párom, mert ő elég nagy, ha értik mire gondolok. (szerk: igen, értjük!) Na belemerültünk az előjátékba és amikor már elég nedves voltam, megpróbáltuk a dolgot. Hát belém fért mindkettő!

Eleinte koncentrálnom kellett, mert megszoktam a pasim méretét és mozgását, de azért a végére egészen belejöttünk. Második alkalommal már nem is volt gond, persze az előjátékra most is odafigyeltünk. Kipróbáltuk több pozitúrával is és nekünk a kutyapóz alatt jött be igazán, akkor ott és úgy izgatott ahogyan kell. A víz alatt még nem próbáltuk, bár rajta van a dobozon, hogy ott is lehet. A kádban egyébként is szeretem a szexet, feltétlenül beavatjuk ott is.

Ezeket olvastad már?