Diszkréció

A diszkréció iránti igény joggal születhet meg Benned. Például szeretnél anonim maradni, amit megkönnyít az on-line vásárlás lehetősége.

Biztosan kerültél már olyan szituációba, amikor egy számodra zavarba ejtő helyzetben olyan ismerőssel találkoztál akivel a legkevésbé sem szerettél volna. Orvosi vizsgálóban összefutni a legpletykásabb szomszéddal, vagy amikor leversz valamit a polcról egy üzletben és persze a főnököd épp szembe jön veled!

Az online vásárlás egyszerű és biztonságos

Megannyi kellemetlen, szégyenérzettel átszőtt helyzettől ment meg az on-line vásárlás. Nem kell egy csinos nőnek/férfi eladónak elmondanod milyen eszközt szeretnél kipróbálni a hétvégén, csak egyszerűen rákattintasz és elindítod a vásárlás folyamatát.

Nem kell személyesen bemenned egy boltba, nem kell attól tartanod, hogy összefutsz egy munkatársaddal és szembe kerülsz egy gúnyos mosollyal. Válaszd ki kényelmesen ami tetszik és tedd be a kosaradba. Akár órákon keresztül is böngészhetsz a termékek között az arctalanság nyugalmával.

Diszkréció

Ne stresszelj egy utcai szexbolt előtt!

Ha mentél már el utcán Szexshop előtt, biztosan láttál zavartan tipródó embereket, akikről – minden erőfeszítésük dacára – pontosan látszik, hogy beszeretnének menni, de nem mernek. Előtte tesznek pár kört, figyelik hogy vajon mi látszódik az emberek arcán, arra gondolnak hogy biztosan őt figyeli mindenki. Idegesen körbetekintve, gyorsan surrannak be a boltba, nehogy meglássa őket valaki és közben is arra gondolnak, hogy remélhetőleg egyetlen ismerős sem látta akit nem vett észre. Ismerős az érzés? Esetleg Te is voltál már ilyen szituban?

Nincs mit szégyellni ezen, sajnos a társadalom egy jó része még mindig igen prűd ilyen téren. Igazságtalanul, de hajlamosak megítélni, elítélni a másikat csak azért, mert felvilágosult gondolkodású és szeretne több mindent is kipróbálni szex terén, kicsit színesítené a szexuális életét.

Na erre a fajta idegeskedésre NINCS SZÜKSÉGED! Nálunk otthonod biztonságában, teljes nyugalomban addig és úgy böngészheted a kínálatot, ahogy az neked jólesik.

A szállítás és kézbesítés során nálunk soha nem kerülhetsz kellemetlen helyzetbe és teljes nyugalommal, minden zavar nélkül veheted át a várva várt csomagot.

Jelöletlen, egyszerű és átlagos csomag

Az általad kiválasztott terméket minden esetben jelöletlen, hétköznapi barna kartondobozban vagy bélelt borítékban kapod meg.

A csomagoláson semmi nem utal az erotikára, nincs feltüntetve a tartalom, de még csak a honlap neve, vagy logója sem szerepel rajta.

A csomagolást, szállítást minden esetben egy független erre szakosodott cég végzi, akinek mi „csak” egy ügyfél vagyunk és számos más egyéb termék kiszállításával is foglalkozik. (pl.: parfüm)

Diszkrét csomagolás rejti a tartalmat

Kizárólag a legszükségesebb kézbesítési adatok szerepelnek rajta, feladó nem! Nyugodt lehetsz bármelyik átvételi lehetőséget is választottad!

Akár futár is viheti vagy kérd egy Pick Pack Pontra

Ha még azt sem szeretnéd a környezeted tudomására hozni, hogy csomagod érkezett, kérd futárral vagy Pick Pack pontra a szállítást, ahol személyesen átveheted megrendelésedet anélkül, hogy a családod, főbérlőd, szomszédod vagy bárki más tudna róla.

Az átvételi lehetőségekről bővebben a „Szállítás és fizetés” menüpontban tájékozódhatsz.

Neked semmi mással nem kell foglalkoznod, csak azzal, hogy a megrendelt szexeszközt zavartalanul használd és élvezd!

A szexeszközök feldobhatják, változatossá tehetik a szexuális életedet. A diszkrét rendelési és szállítási folyamat megvalósításával lehetőséget biztosítunk neked ezek használatához. Ne maradj le a plusz élvezetekről, mert tartasz a gúnyos megjegyzésektől és az esetleges kritikáktól.

Rendelj meg bármit a kínálatunkból, mi garantáljuk a diszkréciót!