Felcsatolható csiklóizgatókat teszteltek párjaink

Tesztek · Szabina és Anita mesél arról, hogy milyen élmény volt az első találkozásuk a felcsatolható vibrátorral!

A női csikló sok gyönyör forrása lehet. Könnyű izgatni, ingerelni kézzel, nyelvvel, vagy valamilyen eszközzel.

Sok féle csiklóizgató eszköz van a kínálati palettán. Mi a felcsatolható csiklóizgatók közül osztottunk ki néhányat törzsvásárlóinknak, akik vállalták tesztelést követő beszámolót.

You2Toys - Vénus pillangó - felcsatolható csiklóvibrátor
11.990Ft
Raktáron! A termékből van készleten! 

A Vénusz pillangó (Vénus pillangó - felcsatolható csikló vibrátor) volt az egyik termék, ami részt vett a tesztelésben:

Rögtön megtetszett, a pillangó alaktól olyan nőcis, olyan erotikus a kinézete.” Az első beszámoló Szabinától származik, aki 24 éves főiskolai hallgató.

Mikor kibontottam a csomagot ott volt a párom is, ő is nagyon kíváncsi volt rá. Rendszeresen használunk mindenféle huncut kis eszközt szex közben, de ez a felcsatolható változat eddig kimaradt. Esküszöm a párom izgatottabb volt, mint én.

Azt talán mondanom sem kell, de még aznap ki is próbáltam. Nagyon egyértelmű, hogyan kell felvenni: a zselé pillangó a csiklórészre fekszik, a pántok pedig megtartják. A pántok rugalmasak, szerintem mindenki fel tudja csatolni magára mérettől függetlenül. A vezetékes távirányítóval kell irányítani, szerencsére, mert elég kicsi hogy azon legyen a szabályzó.

Na szóval bekapcsoltam és élveztem nagyon! :). Előre lefeküdtem az ágyra és kicsit bekentem síkosítóval a csiklómat előtte, biztos ami biztos alapon, azt máskor is használni szoktuk a párommal. Eszméletlenül jó volt, hogy nem kellett fognom és figyelni, nehogy lecsússzon. Nekem a kis farokrész jött be nagyon, ahogyan közben a gátrésznél borzongatott, az csúcs volt. Simán és nagyon gyorsan lett orgazmusom tőle már első alkalommal is, rögtön a kis kedvencem lett!

 #prod1157#

Anitának, aki egy bankban dolgozik a Gyengéd nyuszi (Gyengéd nyuszi - felcsatolható csikló vibrátor) jutott:

Tetszett a mélylila színe, az a kedvencem. Nagy nyuszis vibrátorom már van, így az alakján nem csodálkoztam, tudtam, hogy a nyuszifülek nagy huncutságra képesek.” – kuncogta Anita.

Egyszerű felvenni, rugalmasak a pántok. Beállítottam, hogy kényelmes legyen és ráfeküdjön a puncimra. Van egy kényelmes puha fotelem amiben rengetegszer szexeltünk és arra ülve kapcsoltam be. Nekem a legerősebb vibrálás jött be a legjobban, arra élveztem el. A gyengébb vibrálás is kellemes volt de úgy éreztem, hogy az kicsit kevés lesz az orgazmushoz és ha nagyon sokáig marad rajtam, akkor csak elzsibbad és a végén érzéketlen lesz a puncim. A távirányító zsinórja elég hosszú, azzal sem volt gondom. Elsőre nekem erős volt de épp ezért volt jó, hogy a gyenge rezgéssel tudtam indítani majd felkapcsolni. Szerintem kell egy kis elősimogatás is, de ez ízlés dolga illetve azon múlik, hogy te milyen gyorsan vagy képes elmenni. Összességében tetszett, szép kiegészítője a készletemnek.

Ha szeretnéd megosztani tapasztalataitokat e téren más párokkal, Küldd el e-mailben nekünk az info@vibrator-rendeles.hu címre!

Ezeket olvastad már?