BRÉKING! Havas Henrik vibrátort ajándékozott Molnár Anikónak

Nagyvilág · A Tényeknek adott interjújában Molnár „Nagy Ő” Anikó bevallotta, hogy anno amikor Havas Henrikkel közös könyvükön dolgoztak a Tanár Úr egy vibrátorra lepte meg.

Az ügy részleteit nem elemeznénk túlságosan, csak gyorsan fussunk át a történéseken. Baukó „VV” Éva a hét elején kitálalt, hogy Havas Henrik szexuálisan zaklatta, majd Havas Úr ezt cáfolta és valahonnét előkerült az egykori celeb Molnár Anikó, akinek történetét pont hogy Havas Henrik írta meg egy könyv formájában A sztár, a lúzer és aki az anyját kereste címmel.

Molnár Anikó a Tények Extrában mesélte el zaklatási ügyét Havas Henrikkel kapcsolatban, amikor is kiderült, hogy a könyvének írója egyik nap egy fekete zacskóba rejtett vibrátorral és jó pár ízesített óvszerrel lepte meg a szőke bombázót. Sőt, Henrik annyira figyelmes is volt, hogy az ajándék mellé rögtön síkosítót is csomagoltatott! (nem győzzük eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a síkosító használata!)

Nem célunk bárki felett pálcát törni, azonban vibrátort ajándékozni abszolút nem ciki, jó persze félreértésre adhat okot, de megsértődni nem kell. A Molnár Anikóval készített interjúból az is kiderült, hogy Havas Henrik ráadásul nem is a legolcsóbb vibrátorral lepte meg a szebb időket is megélt modellt. Molnár Anikó elmondta Marsi Anikónak, hogy Havas a sóförjét küldte le a boltba vásárolni és a lelkére kötötte, hogy azt hozza amelyik "a legközkedveltebb most a csajok körében"

Mi ez, ha nem egy szép gesztus? Ha a mostani vásárlói szokásokból indulunk ki akkor ráadásul ez nem is lehetett olcsó ajándék, mert bizony hiába vannak olcsóbb készülékek piacon, a legkelendőbb vibrátorok a mai napig a magasabb minőségű drágább termékek.

A teljes adás megtekinthető itt (a vibrátoros sztori 4:10-től!):

Ingyenes kiszállítás
LELO Elise 2 - deluxe vibrátor (rózsaszín)

LELO Elise 2 - deluxe vibrátor (rózsaszín)

Professzionális vibrátor extra erős, de nagyon halk két vibrációs motorral, most még erősebb(100%-kal) vibrációval, mint az elődje - egy felül és egy középen. Igazán különleges élmény, amikor a két motor váltakozva stimulálja a hüvelyfalat vagy az erogén zónákat.
59.990Ft
Elfogyott A terméket már nem forgalmazzuk! 
Ingyenes kiszállítás
Womanizer Pro - luxus csiklóizgató (18 karátos arannyal)

Womanizer Pro - luxus csiklóizgató (18 karátos arannyal)

Megjelent a már jól ismert és méltán közkedveltté és elismertté vált Womanizer léghullámos csiklóizgató továbbfejlesztett, még tökéletesebb változata! Az új Womanizer PRO arany...
59.990Ft
Elfogyott A terméket már nem forgalmazzuk! 
B SWISH Bgood Deluxe - szilikon rúd vibrátor (pink)

B SWISH Bgood Deluxe - szilikon rúd vibrátor (pink)

Tulajdonságok: -klasszikus, rúd forma -minőségi, szilikon anyag -lekerekített, kiszélesedő vég -6 rezgésmód -két gombos vezérlés -mérsékelten vízálló kialakítás
16.989Ft
Raktáron! A termékből van készleten! 

Ezeket olvastad már?